Esita Päring

Palun täida kõik kohustuslikud väljad
Vale e-posti aadress

Külma laoruumi süsteem

1599,00 

Tootekood: SSO-O3A-CSES-01v1. Kategooriad: ,

Külma laoruumi süsteem on välja töötatud keskkonna ja pindade desinfitseerimiseks.

Osooni (O3 ) kasutamine külmhoonete õhus hoiab bakterite vaba keskkonna, mistõttu on bakterite aktiivsus ladustatavate toiduainete pindadel minimaalne.

Toidutootjad otsivad alati tõhusaid ja kulutõhusaid viise toidu säilitamiseks ja oma toodete säilivusaja pikendamiseks. Külmkambrid on üks levinumaid puu-, juurviljade, liha ja kala konserveerimisviise. Temperatuurid varieeruvad madalast jahedast kuni külmumistemperatuurini. Kõik toiduained, mis on väga lagunevad, hakkavad baktereid paljundama isegi külmas keskkonnas. Külmhoiustamine on aga kallis, energiamahukas ega hävita iseenesest mikroorganisme. Seega on toit ladustamisel vastuvõtlik mikroobide kasvule, seente lagunemisele ja kahjuritele.

Osoon on võimas desinfektsioonivahend, millel on antimikroobsed omadused, see inaktiveerib bakterite eoseid, hallitusseente, pärmseente, algloomade ja viiruste teket. Külmruumide desinfitseerimine osooniga on kõige tõhusam, ökonoomsem ja praktilisem lahendus toiduainete säilitamisel. Osoon inaktiveerib mikroorganisme värsketes toodetes, nagu puuviljad, köögiviljad, liha ja paljud muud toiduained, hoiab õhu mikroobidest vabana, hoiab ära hallituse ja seente kasvu ning vähendab pestitsiidide sisaldust värsketes toodetes.

Osooni peamiseks eeliseks on see, et see ei jäta jääke ega mõjuta säilitatava toidu maitset ega lõhna, seega ei mõjuta see kuidagi toidu kvaliteeti ega olemust.

Eelised:
– Loomulik viis lõhnade eemaldamiseks (oksüdatiivne protsess – Osoon reageerib kõigi mikroorganismidega ja kõrvaldab need tõhusalt tänu oma tugevale desinfitseerivale ja oksüdeerivale toimele);
– Osoon tapab bakterid, hallitusseened, seened, eosed, viirused ja kõik soovimatud mikroorganismid, vältides seal mikroorganismide saastumist;
– Osoon ei jäta jääke ega mõjuta säilitatava toidu maitset ega lõhna;
– Osoon kõrvaldab suures osas mükotoksiine ja patogeene;
– Vastavalt FDA-le on osoon üldiselt tunnistatud ohutuks (GRAS) kasutamiseks toiduainete töötlemisel;
– Keskkonnaohutu, 100% looduslik, ei jäta jääke ja see ei ole ladustatav;
– Osoonil on biotsiidsed ja deodoreerivad omadused;
– Automaatne operatsioonisüsteem, ei vaja inimtegevust.

Soovitame seadet vastavate toodete ladustamiseks:
Liha
Kala
Puu- ja juurviljad
Munad
Juust

Lisainfo

Model

2000m³, 250m³