Esita Päring

Palun täida kõik kohustuslikud väljad
Vale e-posti aadress

Kätepesusüsteem

1699,00 

Tootekood: SSO-O3W-HWSI-01v1. Kategooriad: ,

Kätepesusüsteem on innovatiivne lahendus, mis tagab tõhusa ja jätkusuutliku kätehügieeni. Süsteem kasutab osoonitehnoloogiat, et pakkuda kätepesu, elimineerides kiiresti ja tõhusalt mikroobid, bakterid ja viirused. Kasutajasõbraliku disainiga Solution Ozone’i kätepesusüsteem sobib ideaalselt kasutamiseks avalikes kohtades, ettevõtetes, tervishoiuasutustes ja igas keskkonnas, kus kätehügieen on oluline.

Kätepesusüsteem kasutab kätepesuks osoonitud vett, tagades sügava ja põhjaliku desinfitseerimise. Osoon, tuntud oma antimikroobsete omaduste poolest, on efektiivne kuni 99,9% mikroobide, viiruste ja bakterite kõrvaldamisel, mis esinevad kätel.

Solution Ozone’i kätepesusüsteemi valides saavad kasutajad nautida mitmeid eeliseid:
Tõhus desinfitseerimine: osoon kõrvaldab mikroobid ja bakterid, pakkudes ülimat kätepesu võrreldes traditsiooniliste meetoditega.
Haiguste riski vähenemine: viiruste ja bakterite elimineerimisega aitab süsteem vähendada käte kaudu levivate nakkuste ja haiguste riski.
Jätkusuutlikkus: osoonitud vee kasutamine vähendab karmide kemikaalide vajadust, muutes süsteemi keskkonnasõbralikumaks.
Kasutusmugavus: lihtsalt kraani avamine käivitab vee osoneerimise, muutes süsteemi väga lihtsaks kasutatavaks ilma, et kasutajad peaksid oma kätepesuharjumusi muutma.

Kätepesusüsteem on saadaval 1, 3 ja 5 kraanile.

Lisainfo

Model

1 kraanile, 3 kraanile, 5 kraanile